De kracht van communicatie om goed te doen: Ons derde, jaarlijkse Corporate Citizenship Report

vrijdag 05 juni, 2015

Weber Shandwick deelt met trots het jaarlijkse Corporate Citizenship Report.

Tegenwoordig geloven wij meer dan ooit in de kracht van communicatie om goed te doen en mensen in staat te stellen verandering teweeg te brengen. We nemen onze rol als maatschappelijk verantwoorde ondernemers ten harte: door te werken met partners die bijdragen aan maatschappelijke verandering, door onze duurzame activiteiten te verbeteren en door de meest diverse teams samen te stellen.

Het rapport van dit jaar laat zien hoe wij onze verantwoordelijkheid opnemen om maatschappelijk verantwoorde ondernemers te zijn. Het omvat de inspanning en successen van ons bureau, onze medewerkers en partners uit Azië, Europa, het Midden Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Noord-Amerika.

We zijn trots het Global Reporting Initiative (GRI) G4 Index te gebruiken als het raamwerk om te rapporteren over de duurzaamheid van onze activiteiten.

Klik hier om het rapport te bekijken. Voor meer informatie over Weber Shandwick’s initiatieven voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, contact csr@webershandwick.com.