GoLive tijdens hy! Summit

maandag 17 maart, 2014

Wil jij de toekomstige Mark Zuckerberg spreken? Volg dan de allereerste GoLive vanuit het internationale hy! innovatie en ondernemerschap netwerk.

De hy! Live Show maakt deel uit van de jaarlijkse hy! Summit in Berlijn, een exclusief evenement (10-20 maart) waar 100 van de meest veelbelovende starters in Europa, top executives van toonaangevende bedrijven en internationale beleggers samenkomen om digitale trends, best practices, innovatie en de effecten van nieuwe technologieën op de industrie en de samenleving te bespreken.

Volg de twee shows van elk twintig minuten op 20 maart van 13:00 uur tot 15:45 uur, waar alleen op uitnodiging aan deelgenomen mag worden, op http://live.hy.co/. Je krijgt de gelegenheid vragen te stellen aan de meest opvallende ondernemers in Europa over de Summit thema’s van dit jaar (van big data tot draagbare technologieën) door op Twitter #hylive te gebruiken.

Dit jaar zal hy! voor het eerst een groter publiek de kans geven om deel te nemen aan het event, dat eerder alleen op uitnodiging toegankelijk was. Dit is te danken aan onze award winning GoLive productie en content creation service. GoLive’s team van producenten, schrijvers en editors geven merken de mogelijkheid om kwalitatieve live TV shows te produceren die via digitale en sociale kanalen direct uitgezonden kunnen worden. In januari 2014 waren we de officiële producent, content creator en regisseur van Sundance Film Festival’s eerste dagelijkse live streaming show: Live@Sundance.

Graag heten wij je welkom op de hy! live show van volgende week. Bij vragen kan je je wenden tot Anna Patterson, apatterson@webershandwick.com.