VN Globale Doelen: Betekenisvolle investeringen

vrijdag 20 november, 2015

In de laatste Algemene Vergadering van de Verenigde Naties hebben de 193 bijeengekomen lidstaten een ​​belangrijke stap genomen in de goedkeuring van nieuwe wereldwijde doelstellingen voor duurzame ontwikkeling gericht op cruciale aspecten als: mensen, de aarde, welvaart, vrede en partnerschap.

Deze ambitieuze agenda voor de komende 15 jaar erkent dat het beëindigen van armoede samen moet gaan met: inspanningen om de economische groei te stimuleren en het aanpakken van een reeks sociale behoeften, waaronder de klimaatverandering.

Weber Shandwick kijkt ernaar uit om deze agenda ondersteunen – en heeft dit in het verleden al gedaan – in samenwerking met haar klanten. Wij zijn er trots op dat we al meer dan 150 opdrachten voor klanten, gericht op de 17 nieuwe Global Goals van de VN in de vorm van creatieve campagnes over armoede, honger, gendergelijkheid, economische groei en meer, ondersteunen.

Om aan deze nieuwe doelen te kunnen voldoen zijn er meerdere mogelijkheden voor leiders binnen de privésector om onder andere financiële middelen, menselijk kapitaal en innovatie in te zetten op complexe maatschappelijke vraagstukken. We kijken ernaar uit om in de komende decennia organisaties te ondersteunen die een belangrijke invloed zullen hebben op het succes van deze Global Goals.