Digital

Digital Weber Shandwick

In het huidige communicatielandschap valt enkel de meest briljante online & Social Media strategie op en spreekt enkel de beste content aan.

Wij vinden dat content en communities onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Om levendige communities te bouwen voor onze klanten, maken we doelgerichte content die het publiek bereikt op de platformen die zij bezoeken en de devices die zij gebruiken.

Wij nemen het volledige digitale ecosysteem van onze klanten in aanmerking en proberen aan de hand van boeiende content onze communities te engagen. Dit doen we via de diverse owned, earned en paid kanalen. Wij werken aan geïntegreerde campagnes, die hun succes hebben bewezen. Deze bestaan uit de volgende elementen:

  • Community Management
  • Digitale en Social Media campagne(s)
  • Online & Social Media strategie
  • Content marketing en studio productie
  • Native advertising en paid media
  • Monitoring, meting en analyse
  • Changemanagement

Wij gebruiken voor onze klanten doorlopend digitale monitoring. Dat helpt bij het verwerven en bijstellen van inzichten en het meten van het effect van boodschappen, campagne-onderdelen en resultaten. We monitoren bij potentiele crisissituaties en gebruiken de allerbeste methodes om naamsvermeldingen, sentimentanalyse en andere relevante onderwerpen op te slaan en te analyseren. Dit doen we 24/7, bij zowel sociale als traditionele media.

Onze digitaal strategen hebben door de jaren heen de meest vooruitstrevende merken geholpen met een passende Social Media strategie. Wij zorgen ervoor dat deze merken zich aanpassen aan het veranderende medialandschap door strategie en interne structuren op elkaar af te stemmen. We hanteren hierbij altijd een lange-termijnvisie die zich richt op het bouwen van communities. Op het belonen van mensen en het verschaffen van informatieve, leuke en vooral onderhoudende content. Content waar merkambassadeurs wat mee kunnen.