Technologie

Het belang van technologie en de impact ervan op zo goed als ons hele leven – thuis, op het werk en in onze vrije tijd – is enorm. Technologie is ‘in’.

Het is iets dat we zo nu en dan gebruiken, technologie is permanent en dominant in ons leven aanwezig. En het stelt ons in staat ongelofelijke dingen voor elkaar te krijgen. Technologie verandert het zakenleven, overheidsdiensten, steden en hele bedrijfstakken, en dit gebeurt op ongekende snelheid en op zeer grote schaal.

We helpen onze klanten een weg te vinden in deze uiterst dynamische omgeving, die wordt gestuurd door innovatie. We ontwikkelen merkstrategieën en creëren geïntegreerde engagement campagnes. We doen dit in real-time en meten de effecten van campagnes en passen ze aan waar nodig.

Weber Shandwick is als geen ander gekwalificeerd dit werk uit te voeren omdat wij het hele plaatje zien. Ons vakkundige team bestaat uit experts op het gebied van Consumer en Corporate Marketing, B2B en beleidscommunicatie. We combineren deze expertise met onze kennis van technologie en andere sectoren zoals financiële diensten, onderwijs, healthcare, fabricage, automotive, aerospace, cleantech en energie.

Wij kruipen niet alleen onder de huid van de technologie zelf. We komen met boeiende menselijke verhalen en zorgen voor engagement van alle soorten publiek en belanghebbenden via paid, owned & earned media. Wij worden hierbij geholpen door ons goede inzicht in de bredere sociale, culturele, zakelijke en politieke context.