werken bij ons

Work-with-us

Kom bij ons werken.

De wereld van marketing en communicatie verandert constant, ook op het moment dat je dit leest. Dus veranderen wij ook. Onze passie voor ons vak is op deze site moeilijk te missen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen bij onze missie en deel willen uitmaken van een team enthousiastelingen.

We denken digitaal en helpen klanten met werk waarover gesproken wordt, dat provoceert, verhalen vertelt en mensen samenbrengt. Werken aan engagement betekent werken met verschillende soorten mensen. Maar allemaal met een ander talent. En wij zijn constant naar ze op zoek.

Weber Shandwick staat bekend als een broedplaats vol slimme mensen en mensen die net even anders denken, noem ons ‘out of the box’ denkers.  Wij zijn niet voor niets in 2019 uitgeroepen tot Best Benelux/France Consultancy of the Year door The Holmes Report. Daarnaast zijn we in 2015 door PRWeek ook uitgeroepen tot Global Agency of The Year en in 2012 door The Holmes Report uitgeroepen tot het meest creatieve bureau. Maar wat ons echt onderscheidt is onze cultuur van samenwerken. We zien diversiteit als meer dan een prioriteit. Het is een doorslaggevend verschil waaruit verschillende ideeën en standpunten ontstaan.

Wij zijn een internationaal bedrijf, met kantoren in 81 landen. Dat is een groot voordeel. Het betekent dat we eersteklas onderzoek kunnen doen, verfijnde technologie in huis hebben en de middelen hebben om te groeien. Maar… diep in ons hart zijn we altijd dat kleine bureau gebleven: ondernemend, ambitieus en vooral plezierig om bij te werken.

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Weber Shandwick in Nederland? Stuur je sollicitatie naar hr.thehague@webershandwick.com.

Werken aan engagement betekent werken met verschillende soorten mensen, met allemaal een ander talent. Wij zijn constant naar ze op zoek.